Peter Sajwani – Mitt i prick

199kr

Kategori

Dart är en mental sport där det gäller att ha huvudet med sig för att lyckas. Syftet med denna bok är att ge dig som läsare kunskap kring de mentala redskap och tekniker som krävs för att bli en vinnare i det mentala spelet i dart. Exemplen är i första hand hämtade från dartidrotten, men den mentala träningen är givetvis applicerbar på all idrott och all typ av prestation. I denna bok har jag valt att dela med mig av de mentala redskap, olika tekniker, tankar och idéer som jag har använt mig av under min dartkarriär. Här får du ta del av mina bästa råd när det gäller mental styrka. Vilka nyckelfaktorer du bör träna och förslag på hur du kan träna och använda dessa för att nå din optimala potential. Boken ger dig också en inblick i hur dart-idrotten fungerar i Sverige och övriga världen.

Du får en inblick i Stefan Lords oöverträffliga dartkarriär med två VM-guld och över 30 SM-guld. Från hur Stefan började spela dart till den dagen han valde att lägga pilarna på hyllan och varför det skedde. Läs, begrunda, öva och träna så att du kommer in i zonen, där du får övertaget i ditt medvetande, och kan koncentrera dig på just ditt spel. Du kommer att bli en säkrare och bättre dartspelare.  God läsning!  Peter Sajwani

Beskrivning

Dart är en mental sport där det gäller att ha huvudet med sig för att lyckas. Syftet med denna bok är att ge dig som läsare kunskap kring de mentala redskap och tekniker som krävs för att bli en vinnare i det mentala spelet i dart. Exemplen är i första hand hämtade från dartidrotten, men den mentala träningen är givetvis applicerbar på all idrott och all typ av prestation. I denna bok har jag valt att dela med mig av de mentala redskap, olika tekniker, tankar och idéer som jag har använt mig av under min dartkarriär. Här får du ta del av mina bästa råd när det gäller mental styrka. Vilka nyckelfaktorer du bör träna och förslag på hur du kan träna och använda dessa för att nå din optimala potential. Boken ger dig också en inblick i hur dart-idrotten fungerar i Sverige och övriga världen.

Du får en inblick i Stefan Lords oöverträffliga dartkarriär med två VM-guld och över 30 SM-guld. Från hur Stefan började spela dart till den dagen han valde att lägga pilarna på hyllan och varför det skedde. Läs, begrunda, öva och träna så att du kommer in i zonen, där du får övertaget i ditt medvetande, och kan koncentrera dig på just ditt spel. Du kommer att bli en säkrare och bättre dartspelare.  God läsning!  Peter Sajwani

Ytterligare information

Vikt 400 g
Dimensioner 160 × 20 × 200 mm

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Peter Sajwani – Mitt i prick”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *